NK Traditional Kempo

Deze mail zat in de info-mailbox, voor de liefhebber:

Beste allemaal,

Over drie maanden organiseert de KAN weer het NK Traditional Kempo (zie www.kempobond.nl). Wederom is Has van der Poel onze gastheer, het NK vindt plaats op zondag 6 februari in de sporthal Mammoet te Gouda. Dat lijkt nog ver weg, maar met de feestdagen ertussen gaat het hard.

Vandaar dat ik de vrijheid heb genomen om deze herinnering te sturen. De ervaring leert dat het goed is om nu al bij je leerlingen dit aan te kondigen en te polsen welke belangstelling er voor is.

Binnenkort sturen we meer informatie over de wijze van inschrijven, maar het organiserend comité (Has, Edward, Mario) zou graag uiterlijk 15 januari alle inschrijvingen binnen hebben.

We zouden het ook zeer op prijs stellen als jullie ook bij je mensen die opgeleid zijn tot scheidsrechter wil inventariseren of zij die dag willen reserveren in hun agenda.

Ook hierover volgt binnenkort vanuit de KAN nadere informatie (datum en oproep voor de scheidsrechtercursus). Bij vragen hierover kan je je wenden tot Mario Vitale of Edward Hartman.

Vriendelijke groet,
Rolf Hetterschijt
Shaolin Kemposchool Qian Long
www.kempo-utrecht.nl

Posted in Shaolin Kempo Bond.