Afscheidsgelegenheid Ad Jiskoot

Hierbij de aanvullende informatie rondom het overlijden van Ad Jiskoot.

Afscheidsgelegenheid
Gelegenheid tot afscheid van Ad op donderdag 14 februari van 19.00 uur tot 20.00 uur in het rouwcentrum, Scheldestraat 3 te Barendrecht.

Crematieplechtigheid
De crematieplechtigheid wordt gehouden op vrijdag 15 februari om 17.00 uur in de aula van crematorium Rotterdam, Maeterlinckweg 101 te Rotterdam Zuid. De plechtigheid kan worden bijgewoond door (oud-)leden die Ad goed kennen.

Herdenkingsavond georganiseerd door Kempesi Ridderkerk
De herdenkingsbijeenkomst zal, in de geest van Ad, worden gehouden vrijdagavond 15 februari vanaf 21.00 uur.
Locatie: WVC Slikkerveer, Reijerweg 62, 2983 AT Ridderkerk (Slikkerveer).

Verzoek van Kempesi Ridderkerk
Als laatste gebaar aan Ad en zijn nabestaanden, willen we zijn uitvaart verzorgen. Zo kunnen we eren, welke plek hij in onze levens en in de sport innam. Om dit mogelijk te maken, vragen we zijn vrienden en kennissen om een bijdrage. Het staat jullie uiteraard vrij hoe je hier invulling aan geeft. Zelfs de kleinste bedragen maken in dit geval al een groot verschil. Uiteraard komt het hele ingezamelde bedrag ten behoeve van de uitvaart van Ad. Mocht je een bijdrage willen leveren, dan kan dat op het rekeningnummer ABN-AMRO 50.849.2009 (IBAN: NL06ABNA0508492009 /BICnr: ABNANL2A) van de Shaolin Kempo Bond, onder vermelding van ‘Benefiet Ad Jiskoot’. Alvast ontzettend bedankt.

Geen vrijdagavondtraining
In verband met de crematie is er vrijdagavond 15 februari geen training. De eerstvolgende training is maandagavond 18 februari.

Posted in Algemeen.