ALV en zomervakantie 2012

Beste Kempo-leden,

Zoals jullie merken kom ik weer wat ruimer in m’n tijd te zitten na de afgelopen 10 hectische weken. Ik schitter deze week wel weer van afwezigheid op de trainingen maar dat mag de pret niet drukken. Werk en een trouwerij zijn soms ook belangrijk! Hieronder even een wat laatste nieuwszaken zo net voor de zomervakantie.

Vakantie
Samen met Leo heb ik weer een paar data bepaald voor aanstaande zomervakantie. In deze aangegeven periode trainen we in principe niet. Er bestaat wel de mogelijkheid door te trainen indien gewenst, dit met onderlinge afspraken. Ikzelf ga niet op vakantie, wel ben ik vrij, dus zal waarschijnlijk ook wel doortrainen. Voor de jeugd: vakantie vanaf 14 juli tot en met een nader te bepalen datum, laatste les is dus zaterdag 7 juli. Leo brengt de jeugd op de hoogte wanneer er weer wordt gestart. Voor de gevorderden: vakantie van 20 juli tot en met 17 augustus, laatste les is dus maandag 16 juli, officiƫle start is maandag 20 augustus.

Jaarlijkse Algemene ledenvergadering
Wegens de geboorte van mijn dochter zag ik geen kans dit nog te regelen in juni. Volgens de statuten is dit wel verplicht maar het was niet haalbaar. Het idee is om na de zomervakantie een datum te prikken voor deze vergadering, waarschijnlijk weer met een leuk etentje oid. Ik zal jullie deze datum tijdig laten weten.

En nog even wat leden-nieuws : )

Arti van Hooren
Heeft het de laatste tijd erg druk met werken. Vandaar dat hij wat minder op de sportschool te zien is. Wel heeft hij begin juni even de Alp d’Huez driemaal op de racefiets bedwongen voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding. Goede prestatie Arti, gefeliciteerd! Schud hem even de hand als hij er weer is.

Bram Goddijn
Bram heeft vorige week z’n vinger gebroken. Hij zal dus even niet komen trainen, waarschijnlijk komt hij na de zomervakantie pas weer. Sterkte Bram!

Examens
Rosanne Rongen heeft vorige examen 7e kyu gedaan en geslaagd. Gefeliciteerd Rosanne!

Voor nu was dit het weer, alvast een goede vakantie namens het Bestuur!

Posted in Belangrijke data, Leden.