Eindejaar 2012

We trainen door t/m vrijdag 21 december. Maandag 24, vrijdag 28 en maandag 31 december zijn we gesloten. De trainingen starten weer in het nieuwe jaar op vrijdag 4 januari.

Huishoudregels
De laatste tijd valt ons als Bestuur op dat leden zonder zich af te melden niet op de training verschijnen. We hebben afgesproken met z’n allen dit wel te doen, dit om geen vrijblijvende in- en uitlooptrainingen te krijgen. Wees netjes en meld het even als je een keer niet komt trainen. Dit melden kan naar de bij jullie bekende e-mailadressen, sms, whats-up of even bellen. Wel zo netjes en duidelijk voor de trainer. Degenen die dit wel doen hoeven zich uiteraard niet aangesproken te voelen.

Kempoboeken in pdf
Ons mede-lid Richard heeft een tijd geleden zijn best gedaan om vier boeken te scannen en om te zetten in pdf. Onder andere zit er een boekje bij met de technieken die wij gebruiken, ook zitten er uitgebreidere boeken bij met allerlei kempo-technieken. Wie deze boeken in pdf wil ontvangen kan mij even mailen op dit adres. Ik zorg er dan voor dat je via wetransfer de boeken ontvangt. Via deze weg wil ik Richard nogmaals bedanken voor het nemen van de moeite dit allemaal te doen: top!

Algemene ledenvergadering 2012
Zoals jullie weten is de algemene ledenvergadering van 2012 niet door gegaan. Dit in verband met tijdsnood dit te organiseren in de periode dat mijn dochter werd geboren. Wel hebben Artie en Leo een gezellige BBQ georganiseerd net na de zomer. Ik ben nu van plan het jaar 2011/2012 via de e-mail af te handelen. Jullie krijgen dus binnen niet al te lange tijd de benodigde stukken zodat jullie zelf kunnen kijken wat wij als Bestuur in 2011/2012 hebben uitgespookt : )

Nieuws van de Bond – Ingezonden door Rolf Hetterschijt
Zondag 18 november vond de 9e editie van de All Style Martial Arts Competition vechtkunsten.nl plaats. Ruim 200 martial artists van 20 scholen namen deel. Marcel de Jong won de competitie, Katsudo Kenpo was de beste school, Minh-zone Vu Wushu de beste Jeugdschool. Dit youtube filmpje van 8 minuten geeft een indruk van het hoge niveau van de deelnemers:

We hopen jullie allen als deelnemer of toeschouwer te ontmoeten op de 10e editie die zal plaatsvinden op 16 maart 2014.

Posted in Video's.