Nieuws van de Shaolin Kempo Bond

Beste allemaal,

Zondag 30 oktober hebben we ons met zo’n 20 man vermaakt met mesaanvallen. Het was goed om elkaar zo weer eens sportief te ontmoeten, de opzet en inhoud van de training werd gewaardeerd.

De laatste gelegenheid om elkaar als SKB in 2011 zo te ontmoeten is de SKB bondstraining op 27 november van 11:00-13:00. De training is bij Has van der Poel van Shaolin Kempokai in zijn dojo aan de Nansenstraat 40 te Gouda. Ik heb Has gevraagd het thema stokvechten in te vullen. Neem dus je bo (lange stok ca 1.80) mee. Zelf ben ik er helaas niet bij ivm verjaardag van mijn zoon, maar laat je daardoor niet weerhouden. Moedig je leerlingen aan te komen en kom zelf ook. Door samen te trainen vormen we deze bond. Dat vergt wel enige commitment van jullie allen.

In het vroege voorjaar van 2012 zal Benoni Budding van SHK Sportcentrum de SKB bondstraining verzorgen. Meer details volgen. We zoeken nog 1 enthousiasteling die dan in april/mei juni de organisatie van de bondstraining op zich wil nemen. Wie o wie? Het gaat dan om zowel zorgdragen dat er een gymzaal beschikbaar is, als er zijn om de training inhoudelijk te leiden.

Waarschijnlijk stuur ik ook dit weekend namens de KAN de infobrief uit over de twee Nationaal Kampioenschappen die de KAN in 2012 organiseert.

Tenslotte neem ik nog even de vrijheid om in herinnering te roepen dat 20 november de vechtkunsten.nl wedstrijd plaatsvindt. Inmiddels doen 27 scholen en 200 martial artists mee. We zouden het leuk vinden als jullie even komen kijken. De entree is 4 euro, daarom hoef je het niet te laten. Meer info op www.vechtkunsten.nl

 

Vriendelijke groet,

 

Rolf Hetterschijt

Shaolin Kemposchool Qian Long

www.kempo-utrecht.nl

Posted in Shaolin Kempo Bond.